Trottinettenkoers “De Damse Pijl”

damse pijl

Zaterdag 17 mei vond de eerste editie van trottinettenkoers “De Damse Pijl” plaats. Het was een organisatie met de steun van verschillende organisaties waaronder vzw Elegast en Slachthuiswijk2060.

Website van de organisatie

Een pijl recht in de roos !

De vele vrijwilligers hebben dit evenement tot een succes gemaakt en zal zeker opgevolgd worden door de Belgische Stepbond. Want door het enorme succes zal dit zeker een vervolg krijgen.

We hebben leuke contacten gelegd met de organisatie en zullen volgend jaar dit geweldig initiatief zeker opnemen in onze stepagenda!

Er waren 4 leeftijdscategorieën :

6 – 8 jaar

9 – 12 jaar

13 – 16 jaar

en + 16 jaar

winnaars categorie 6 - 8

Jong en oud hebben enorm genoten en de sfeer zat er goed in zoals je kan zien op de foto’s en de filmpjes. Want ook de pers was aanwezig.

Filmpje van ATV

Ook Kickbiketeam Kapellen op film

Er was randanimatie voor de kinderen en prachtige muziek voor de iets “grotere kinderen” met o.a. Rap van Tourist LeMC en Bottle of Moonshine.

Onze Nederlandse vrienden van “Stepteam Rotterdam” waren ook van de partij en hebben in hun reeks gewonnen. Jammer voor “Stepteam Kapellen” dat tevreden was met de 3 plaats maar niet konden tippen aan de ervaring van deze sympathieke Rotterdammers. Proficiat!

Hier kan je enkele foto’s bekijken

verbroedering Rotterdam - Kapellen