We hebben een eigen website

Door de groei van de stepsport in België is er echt behoefte aan een stepbond met eigen publicatie middelen. Het bedrijf Thyza media heeft deze website online gezet waarbij de vrijwilligers van de Belgische Stepbond geheel zelf het onderhoud van de site kunnen uitvoeren, nieuws kunnen updaten, beelden kunnen toevoegen. Kortom de site is klaar om alle leden (en de ‘fanbase’) te voorzien van alle laatste weetjes en activiteiten in de stepbond en de stepsport.

logo-Association-trottinette-belge-600px

De website is gerestyled door het grafische bedrijf Thyza media.
Er is gekozen voor een heldere indeling van alle nieuwsberichtsoorten. Ook het logo van de stepbond is ontworpen door Thyza media.

We hebben voor aan het aanmelden en verwerken van gegevens gekozen in de vereniging voor een koppeling met het ‘Google DRIVE’ (het voormalige DOCUMENTS in Google). Een zeer populair tool in veel verenigingen. Verder is de site modulair opgebouwd. Dus in een rap tempo kunnen er diverse onderdelen, scripts aan de content toegevoegd worden of verwijderd.

We hopen dat de Belgische  stepbond met deze nieuwe site weer een aantal jaren vooruit kan. De grafische look en feel is zeer professioneel in vergelijking met de meeste andere bond of menig vereniging. Dus we zijn er zeer trots op en we hopen dat u prima uw weg kunt vinden op onze website.